jewelsoffmorocco.reismee.nl

Afsluiten in Marrakech

Maandag weer terug naar Marrakech vertrokken met de trein met nog een keer het fantastische uitzicht over het lente-landschap van dit voorjaar. De volgende keer zal het er weer heel anders uitzien......

De terugtocht is ingezet, nog een paar dagen in Marrakech en dan is het helaas alweer tijd om terug te gaan naar Nederland.
De tijd vliegt altijd zo snel voorbij die laatste dagen en het gevoel is altijd dubbel: moeilijk om afscheid te nemen en je ook weer verheugen op de dingen die in Friesland in het verschiet liggen en het is mooi weer dus dat maakt de overgang al een stuk aangenamer en de zomer ligt voor de boeg.
Maar eerst nog een paar dagen genieten van het warme en exotische Marrakesh, twee nachten in een mooie Riad in het hartje van de Medina en nog een laatste nachtje in het Rancine hotel in Gueliz met een zwembad voor verkoeling en (niet onbelangrijk) de Carrefour(met wijn en bier) naast de deur.
Een heerlijke afsluiter dus...
In de Riad wordt je weer op je wenken bediend en stap je zo het bruisende leven in de oude binnenstad in.
In het hotel ben je weer van alle gemakken voorzien met een voortreffelijk ontbijt en een heerlijk zwembad op het dak.
Alles heeft zijn charmes!

Nog een paar leuke adresje uitproberen waar je lekker op het (dak)terras kan eten/drinken.
Zeitoun Café in de Medina Zuid, Color Safra vlakbij het Marrakech museum en Nomad in hartje medina waar je niet moet vergeten te reserveren om een plekje zeker te kunnen stellen. Maar ze zijn allemaal even leuk, lekker en betaalbaar.
Als de laatste souvenirs zijn ingekocht en de laatste “Marrachia” groeten van de verkopers in de Souhk's is het tijd om echt afscheid te nemen...drie keer slikken en proberen om je tranen binnen te houden als het vliegtuig de grond verlaat.
Maar ik kom gauw weer terug....dat staat vast!

Wordt vervolgd...

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!